Asociația Rădăuțiul Civic

Asociația Rădăuțiul Civic

Misiunea noastră

Asociația Rădăuțiul civic a fost înființată în luna septembrie 2018, după aproape un an de activitate în comunitatea locală și o serie de acțiuni civice realizate din dorința de a da ceva înapoi comunității.

Misiunea Asociației „Rădăuțiul civic” este de a stimula cetățenia activă pentru dezvoltarea comunității locale.  Asociația Rădăuțiul Civic a fost premiată la ultimele patru ediții consecutive ale Galei Premiilor Participării Publice la nivel național, activitatea sa fiind concentrată în direcții precum: bună guvernare locală, activități sociale, educaționale, acțiuni de mediu și acțiuni de promovare a istoriei și culturii locale. 

La începutul pandemiei, asociația a lansat un Fond de Urgență pentru a ajuta ecosistemul medical local, iar de la debutul crizei umanitare în Ucraina, asociația s-a implicat prin activități umanitare la vama Siret, respectiv trimitere de aproximativ 400 de tone (până la data de 10 mai 2022) de ajutor umanitar în Ucraina.  

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Rădăuțiul Civic
Fondul de Solidaritate pentru Ucraina
La începutul crizei umanitare din Ucraina, Asociația Rădăuțiul Civic a lansat Fondul de Solidaritate pentru sprijinirea refugiaților ucraineni, atât în vama Siret, județul Suceava, cât și prin trimiterea de ajutor umanitar în Ucraina. 

Evenimente fundraising

Fondul de Solidaritate pentru Ucraina @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2022

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Fondul de Solidaritate pentru Ucraina @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Cutiuța Virtuală de Donații :)

Dragi prieteni, m-ar bucura mai mult ca, în loc de un obiect sau flori pe care să le primesc cadou, oameni din zona de conflict să primească alimente...

100% Complete
Vezi toate paginile1