Asociatia Greater Purpose

Asociatia Greater Purpose

Imbraca un Prichindel

Status: Fundraising

Proiectul "Imbraca un Prichindel" este destinat comunitatilor si familiilor dintr-un mediu social defavorizat. Scopul principal al proiectului este sa aduca putina bucurie in casele oamenilor prin distribuirea de donatii si pe viitor implementarea de programe sociale si civice care au o influenta positiva in viata sociala a familiilor nevoiase. Prin acest proiect dorim sa ne adresam problemelor zilnice cu care aceste familii se lupta.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociatia Greater Purpose este o asociatie de caritate din Brasov care are ca scop final ajutorarea familiilor mai putin norocoase si pe viitor implementarea de programe sociale si civice care au o influenta positiva in viata sociala a familiilor nevoiase.
De multe ori ne dam seama ca timpul trece si renuntam in a mai folosi anumite bunuri, fie ca am crescut fie ca ne am schimbat stilul...ceva ne face sa le abandonam. 
Proiectul noastru "Imbraca un Prichindel" le aduce un nou scop.

Ajuta-ne sa stragem bunuri de la hainute, incaltaminte pana la jucarii si nu numai. Acest tip de donatii ne permite sa rezolvam mai multe probleme deodata. Intr-o lume condusa de consumerism, reciclarea si repunerea in folosinta permite dezvoltarea unei societati mult mai sustenabile.
Implementarea proiectului se va desfasura prin colectarea bunurilor/donatiilor, sortarea lor pentru un management mai bun si control al calitatii mai viguros. Spalarea si impachetarea sunt urmate apoi de distribuirea lor catre comunitati sau persoane aflate in situatii de risc si excluziune sociala. Acest proiect are in perspectiva desfasurarea sa pe o perioada mai indelungata, cu vizite si donatii periodice catre familii si in acelas timp documentarea si distribuirea proiectului "Imbraca un Prichindel" 

Comunitatile, persoanele si centrele sociale in care ne desfasuram proiectele sunt indexate si prezentate pe pagina noastra de facebook si website-ul nostru unde incercam sa postam realitatea cat mai veridica si sa va pictam cat mai detaliat mediul social in care se desfasoara proiectul "Imbraca un Prichindel" . In acelas timp jurnalul nostru de povesti de pe pagini va deschide un portal catre acea lume si va face cunostinta cu cate un prichindel entuziasmat.