Asociatia Sufleterra

Asociatia Sufleterra

Eduterra- impreuna pentru educatie

Status: Fundraising

Educatia este singura cale spre progres, sa ii ajutam pe cei mai putini norocosi dintre noi!

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Sufleterra a militat întotdeauna pentru o lume mai bună și considerăm că una dintre principalele chei către un viitor luminos o reprezintă educația. Din păcate, nu toți copiii reușesc să țină pasul cu sistemul de învățământ actual, iar cei mai mulți dintre ei nu-și permit să plătească ore suplimentare.

 Astfel, ne-am propus să venim în sprijinul lor, prin înființarea unui Program Educațional, care se desfășoară atât fizic, cât și online, în funcție de posibilități și care se adresează copiilor care trăiesc la limita subzistenței, copiilor care au nevoie de meditații sau care doresc să performeze (dar ai căror părinți nu au posibilități materiale) și adulților care nu au avut șansa la educație în copilărie, dar care își doresc să învețe să scrie, să citească și să socotească.

 Voluntarii noștri sunt entuziaști și gata să ofere ajutor la teme și la aprofundarea lecțiilor, indiferent că e vorba despre literatură, matematică, fizică, limbi străine sau orice altă materie care ridică probleme. Și pentru că ne dorim să oferim tot sprijinul în ceea ce privește pregătirea copiilor pentru viitor, am luat decizia de a oferi și lecții de dezvoltare personală, informatică, abilități practice și logopedie.

 Momentan, în acest program sunt înscriși peste treizeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, fiecare cu nevoi diferite, de care vom ține cont în fiecare zi în care vom lucra cu ei.

 Împreună, clădim un viitor mai bun pentru următoarele generații!