ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

Susţine proiectul “Recuperare medicală copii”

Status: Fundraising

Recuperare medicala pentru copii (sustinerea terapiilor fizice si cognitive), cursuri de fundraising pentru parinti, suport moral si psihologic pentru familii.

Anual, in Romania, se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Copii prematuri si indelung spitalizati, care au avut un inceput mai anevoios in viata, au nevoie de ingrijire atenta pentru a inflori. Soare, aer proaspat, apa curata, ani de recuperare medicala si dragostea familiei.

[ Show more ]

16,611 RON

Sumă:

13

Galantomi:

120

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Anual in Romania se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Se lupta sa traiasca si apoi foarte multi dintre acestia au nevoie de recupare medicala prelungita pentru o viata normala si sanatoasa: kinetoterapie (Vojta, Bobath,etc.) fizioterapie, hidroterapie, hipoterapie, logopedie, ergoterapie, ortezare etc.

Prin acest proiect Asociatia Unu si Unu isi propune sa stranga fonduri pentru a sprijini familiile cu bebelusi indelung spitalizati, cu probleme majore de sanatate, care au nevoie de tratamente de recuperare si provin din familii defavorizate sau au o situatie materiala dificila. Implica-te si ajuta.

Costul mediu al unui program de recuperare/copil depaseste 3000 de Ron pe luna.

Ajuta-i si tu!