Un obicei Galantom

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.

Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, oricând ne putem decide să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne facă bine.

De cele mai multe ori se întâmplă să ne punem pe hârtie multe rezoluții din care reușim să bifăm doar câteva. Dar noi îți propunem o provocare prin care poți să faci două lucruri bune, deodată: „Un obicei galantom" - provocarea de 30 de zile - nu doar că îți faci ție un bine, dar îi ajuți și pe ceilalți.

Adoptă un obicei bun sau renunță la un obicei rău timp de 30 de zile și dedică-ți provocarea unui proiect cu impact social. Îndeamnă-ți prietenii să doneze pentru cauza ta ca să te susțină și, în felul acesta, vei avea o motivație în plus să își duci provocarea până la capăt.

Ce trebuie să faci?

Alege un obicei

Îți alegi un obicei la care vrei să renunți sau un obicei bun pe care vrei să îl adopți și timp de 30 de zile faci eforturi pentru a-ți duce planul până la capăt. După 30 de zile, cu siguranță sunt mai multe șanse să rămâi cu obiceiul bun.

Alege cauza în care crezi

Îți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizație nouă.

Creează-ți pagina de Galantom

Îți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi.

Răspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajează-ți prietenii să-ți fie alături și să doneze pentru cauza aleasă de tine. Banii ajung direct în contul organizației pe care ai ales să o susții.

Deși poate părea complicat sau greu de crezut că e realizabil, te asigurăm că funcționează. Dacă prietenii donează, tu te vei simți mai responsabil să te ții de promisiune :).

Echipa ta personală de Susținători

Cei care acceptă provocarea „Obicei Galantom” nu vor fi singuri, ci vor fi susținuți de vocile a 12 personalități din domenii precum muzică, teatru, radio și televiziune.
...

Irina Margareta Nistor

...

Cristian Hrubaru

...

Codin Maticiuc

...

Gianina Corondan

...

Dan Byron

...

Ana Ularu

...

Cosmin Tudoran

...

Florin Grozea

...

George Bonea

...

Dan Amariei

...

Alexandra Ușurelu

...

Antonia

Alege un obicei pentru provocarea ta!

Trezit devreme Mă trezesc în fiecare dimineața devreme

Citit Citesc minim 30 de pagini pe zi

Detox Fac o cura de detoxifiere

Transport eco Renunț la mașină

Social Media Mă deconectez de la social media

Smartphone Renunț la smartphone

Seriale Iau o pauză de la Seriale

TV Iau pauză de la TV

Fumat Renunț la fumat

Cafea Renunț la cafea

Zahar Renunț la zahăr

Fast food Renunț la fast food

Alcool Renunț la alcool

Post Țin post

Plastic Reduc la maximum consumul de plastic

Alt obicei Alt obicei